- En bauta i klubben


Raus delte for første gang ut Raus-prisen under Torlekene/Idrettsgallaen i oktober. Vi fikk inn mange nominasjoner, og juryen valgte Roklubbens ildsjel Line Andersen Olstad som vinner av Raus-prisen.

Begrunnelse:

Vinneren er nominert av styret i sin forening/sitt lag. Styret har pekt på personens uslåelige engasjement og pågangsmot. Vinneren er «limet» i foreningen som har klart å holde liv og utvikle idretten gjennom en årrekke. Antallet medlemmer har økt de siste årene, og særlig de to siste somrene har det vært voldsom aktivitet………på vannet.

For vinneren av RAUS-prisen er Tønsberg roklubbs egen LINE ANDRESEN OLSTAD!

Styret sier: «Line er en bauta i klubben og har holdt liv i denne siden hun var på det mest aktive på 80 og 90 tallet. Roklubbens lokaler brant ned i 2004 og ble bygget opp igjen i 2007. Dette var en lang prosess og det har vært mange tunge år for å holde liv i klubben og få den til å øke. Hun er formann, trener og kontaktperson for trenere. Hun er pådriver i alle verv i klubben i forhold til aktivitet rundt trening for de aktive og aktiviteter som f. eks. loppemarkeder for å tjene penger for bl. a nytt utstyr.»

I tillegg har vi fått vite av styret at Line har fokus på å aktivisere barn og unge i roklubben. Hun tilrettelegger både roskole, samlinger og treninger for at de yngste skal få prøve seg i båt på vannet. Linesetter sammen deltakere i alle aldre og gir medlemmene samhold; trening i fellesskap gir økt treningsglede! Line er opptatt av at de unge skal få prøve ulike aktiviteter og mener roing fint kan kombineres med andre idretter. Line oppfyller på alle måter kvalifikasjonene til årets RAUS-pris: hun står på og gir av sin tid og sitt engasjement for barn og ungdom i distriktet.

RAUS er mektig stolt over å gi en pengegave på kr. 5000 til Line og roklubben. Pengene skal brukes til å utvikle et ENDA bedre tilbud til barn og unge i robåt. ​


Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square